Morris Marinan trimmaaminen

Takuu. Tehtaan toimittama auto on trimmattu ainoastaan sen verran, että se on mahdollisimman suorituskykyinen ja samalla täysin luotettava. Auton kestävyyden heikentyminen ei ole vältettävissä, jos auton tehoa lisätään. Tämän vuoksi autoa ei voida taata, jos sitä trimmataan millä tavalla tahansa.


Trimmausasioiden asiantuntijan merkki


Moottori:
Erilaisia nokka-akseleita, rata-ajo mäntiä, kilpailu-venttiilinjousia ja erikoisimu- ja pakoventtiileitä. Isot imuventtiilit ja niiden kanssa käytettävä sylinterinkansi; rakenteeltaan parannettuja ja kiilloitettuja sylinterinkansia sekä alumiininen läpivirtaussylinterinkansi 1.3 litran moottoria varten. Jakopyörästön teräksisiä ketjupyöriä ja kaksirivinen jakoketju. Tukivarsi 1.8 litran moottoria varten; öljynjäähdytin sarjoja ja kilpailukytkimiä ja kytkinlevyjä.


Polttonestelaitteet:
S.U:n kaksoiskaasutinsarjoja ja kilpailukäyttöön tarkoitettuja bensiinipumppusarjoja. Kaksikurkkuisia Weber- kaasuttimia sekä imu- ja pakosarjoja.


Sytytyslaitteet:
Kilpailuvirranjakaja, jonka ennakkokäyrä on parannettu. Kilpailusytytystulppia ja vesisuojuksia.


Pakoputkisto:
Kilpailupakoputkistoja


Muut osat:
Jäykempiä ja matalampia takajousia, kilpailuiskunvaimentimia, kallistuksenestotankoja, leveämpiä alumiinisia levypyöriä, erikoispinnoilla varustettuja jarrukenkiä ja jarrupaloja, kevytrakenteisia kilpailuistuimia, rallikäyttöön sopivia kaatuvalla selkänojalla varustettuja istuimia, konepellin kiinnikkeitä, perspex- laseja, kevytrakenteisia konepeltejä, ovia ja tavarasäiliön kansia.