Silvuplee.

Tässä on Kuraperse Racingin vieraskirjaan kirjoitettujen viestien parhaimmistoa. Väsää kunnon jöötiä ja saatat päästä itsekin mukaan tähän kokoelmaan.


Avot harasoo, pykälää uudempia vieraskirjan ihmeellisyyksiä on täällä.


Nimismiehenkiharat saa anuksen lotkottamaan ja lavamossen häkäpönttö on 4H kerhon hyväksymä tapa saada häkämyrkytys joten menen pois ja lahtaan naapurin idioottipiskin ja teen siitä rankkia jota vedän niinkuin Eki ruohoa hä?

Vitun hyvät sivut. Mäkin harrastan peltoautoilua ja muuta romuttamista. Saanko suositella pojille myös rokki rallia. Ja apulantapommi on tehokas ja halpa. pääsette eroon autonromuista myös napalmilla. ette tarvitse muuta kuin bensaa, mäntysuopaa ja styroksia. AVOT HARAZOO

On hienot sivut, ihan vanahan mieltä lämmittää kun kulttuurija pietään tällviisiin yllä, anokkee EU-tukijaisia, tulisivat oikkeesseen käyttöön Meijjän omat saavutukset:
-10 min avo-kupla malli -59 lahopaska (Valametin kuormaimella paskaks liiskattu)
-Putkiviiatti 850 mallija ei jarruja, mutta puskuri kyllä löyttyy ja rekan lisävalot, Vaihdelaatikkoremppa tehtiin kylen luukusta eli ylimääräset synkronirenkkaat pois kuleksimasta ja lisättiin raktorin jäteöljyvä
-Moskovitsi malli 'Cadillac' Keulapellin muodon mukkaan ristitty ja mullanruskkee paska(Elitistimalli 1500) ja on hyvässä mualissa. mualattiin 17 asteen pakkasessa ja kolome purkkia mastonin ruskkeeta spreitä siihen mäni, mut siitä et löyvvä valumia!
Ja yhyn teijjän kommentteihin satarosenttisesti Marinan kestävyyvvestä, pompittiin katon piällä kerran kun apinat ja kun ajamaan halus niin potkittiin suoraks ja pistettiin tärpättiä tankkiin, ja eikö se piru vuan etteenpäin männy, vuan ei se mikkää tykki olluna. Sekkii paska sitten kun leikkas kiini niin pistettiin etukuormaimmella paskaks ja nostettiin rauniolle häpiämmään! Latoja ei myö ajeta paskaks, vuan ne myö myyvvään etteenpäin tyhmille pässilöile ylihinnala!

Datsuni ostettiin 20 markalla jo peltokäytöstä poistettuna. Dassesta iloitseminen alkoi, kun sen yksi mäntä kyllästyi, ja meni pois... Dasse poistettiin puoleksi vuodeksi käytöstä, mutta sitten se suostui taas "käymään" ajoa jatkui siihen asti, kunnes 128 Fiatin syyläri meni rikki, jolloin Biltema Jäänesto valui maahan. Sitten mäntä putosi kampiakselin päälle ja.. loput jotiedättekin, kun startti poistui kiertokangen edestä ja jäteöljyt valuivat n 50 metrin matkalle maahan. Dassen loppu. MAZDA, se riisin keräys astia, sen kytkin survoutui paskaks, kun se osui kiveen. Sen jälkeen Mazdalla ajettiin ilma kytkintä ja revitettiin niin että moottorista tuli jotain ulos... Mazdan loppu oli se, että se kiinnitettiin kettinkillä Leylandiin ja nykäistiin narusta...
Mazda meni poikki :( Brasilaano EscoVainaa... maksoi 50 markkaa ja ja sen kansi meni kieroksi kovan revityksen tuloksena. Se oikaistiin puu hiomakoneella. Sen jälkeen oli Escossa tehoo vähän enemmän (kansi keveni 3 millin edestä... ) Escortin kestävä vetoakseli kohtasi vahvempansa! Siihen lopahti Fordin matka, kun kukaan ei sitä jaksanu laittaa. Kaikki autot on nyt paalattu ja kuljetettu samaan paikkaan.

Sanon että : Pallo on katolla hakekaa se viipymättä pois tai paskon teidän edeiseen!Lainaks saa jatko avainta jos vaan uskaltaa konahtaa!niin ja jos te pojat olisitte citywipirin pahvilaatikossa niin naurasin 5litraa!pöllin teiltä kaikki autot,katsokaa vaan minä vien ne osa osalta,olenhan pienen pieni tonttu-ukko!Osaatteko sanoa hyr-rän kat-son jos o-li-sin nai-nen...sitä minäkin olen ollut noista jakopakoputken kannattimista jos niitä ottaa varaosiksi niin tuho olisi vallan kauhea!ostakkeehan muuten hk:n sinistä,te ette varmaan syö muuta!eetä oo muuten ennen nähny fexderin konetta,siinä on kampikammion kattovalo,että mäntä näkisi pyöriä½!örtsi sano mulle että työ pojat homosteletta vaatekomerossa!öljy löllykkä on äitisi!Kytät sano että te keitätte kakkaa takapihalla pakkas aamuna!jaa no jos siitä olisi nakkelipsaa niin voishan sitä ostaakkin!Runo teille pojat:Pöhö-antti jakaria kitkutta niin arska kikkeliä vitkuttaa,vauhti kiihtyy ku reiska kussoo kintuille niin naapurin mummo tulloo kilssuille,morris käyntiin pärähtää äitillä paskat housuun pärähtää,turvenuijat pellolla turisee paskaa housuun lurisee!joopati joo...

peräsuoleni värinen nakkiviuhka löytyi peruna maalta mummon haudan päältä mikä auttaa tällaiseen vaivaani millon vahdetaan ketunhäntä perämoottori uuteen jos en tinen on uusi vuosi kuddaaa

miuuullla ooon dx ja se auttaa minun suoli pöhöön ja ja jjja alus asuni litinään mikä auttaa jos dx llä ei sua pitäiskö minun vaittöö nuama ja varppaat jospa se vika on minun autossa minkä värinen dxn punainen pillu nvalo pitttäääpi ollla

Käykää ihmessä katsomassa "AMIS 5000" video osoitteessa --> http://www.nettilinja.fi/~kkaapeli/amis.htm

Hyvää päivää teille kaikille nimeni on maitolautanen, eli sointuva honkipatja.. Kuulen äänen kolkuttavan korviinne, mutta maitoa maitoa rytmin unta kissoille heinä juhannus. Putken pärähdys, kastuu lehtikasassa ilman maitoa, kuin ristikkosi kasseissa, mutta se ei ole ilmari, koska hän on nakki samittaja, jotenka lirauta koppaa takkaa, ja anna mehusi jäähtyä nirkalla, kirkko piste.

kerran vuonna -76 , kun oltiin lähössä ripuliralliin höyrymossella niin oli renkaat jäätyny maahan kiinni. no perkele , eiku kiljua naamaan ja kustiin renkaille et ne sulas irti , mut ei kusta riittäny. niinpä armas haki routapanokset, höyryvänkärin ja pöhöttimen. laitettiin routapanokset valsseihin , höyryvänkäri panjon alle sekä pöhötin anukseen. r-panokset oli väärin päin ja kun ladattiin meneen ni tuli valssit ottaan ja pöhötin uppos puol metriä selkäytimeen. panjo lens venäjälle ja murikka paskakaivoon...et näin.

Vittu mazskozda oli kova peli saatana loppu bensa matkalla niin kaadettii tinnerii ja sinolii ja kaikkee missä oli liekin kuva ja mazza hörähti käyntii ja sit mentii sellast rallii ettei oo tosikaa vittu kilinä ja kolina kuulu koneest ja venttiilit viuhahti tuulilasist läpi! Ja Tanukkiin hitsattii lukkoperä vittu paska lensi vaan sen jälkee. asvalttiin tuli saatananmoiset kuopat ku revitin niin perkeleesti.

JA jos nuo autot ovat muka paskana tervetuloa kattoon mun entistä DATSUN 100A ta se on nyt työnnetty alas mäkeä koska sille tuli pieni peltivaurio asia kävi näin: Ajettiin serkun kanssa kilpaa semmosta 5 kilsan reittiä ja tuli siinä vähän esitettyä ku serkulla oli pari jopon pidikettä kyydissä nii aloin siinä kaheksan kympin vauhissa soitteleen niille amperssoneille niin siinähän mentiin sitten iloisesti ympäri ja serkun ibitsaa päin niin että tuntu datsunin kone tuli pelkääjän paikalta sisään. no ei siinä sitten mitää muuta ku pari buranaa huuleen ja vähin äänin traktori pihasta ja hilataan dasuni mäkeä alas ja ibitsa korjaamolle ja kotoa malagaa hakemaan. Thö end öf tha story

Sanon että : Mossen kardaani katkesi 120km/h vauhdissa ja painua ahteriini. Elämäni paras orgasmi ellei mukaan lueta sitä kun pappa-tunskan Bing imi heppini kurkkuunsa. Mahti suihinotto sanoisin! Sataa seinään sano Iisakki kun turbon asensi kattoputki-Marinaan!

kerran kesällä ku olin menossa ongelle tunalla niin peräpukama holahti housunvälistä ketjujen väliin!! helvetti,peräsuoli repes irti ja lotkotti ketjujen välissä. sit kaaduin ja pallit tarttu stongaan ja repes irti. että näin!

kerran kun ajoin lahnan murikan kiveen niin se tuli sisään ja vetarit rupes vispaan niin vitusti! toinen vispas korvassa ja toinen perseessä! runttasin 4 pesään ja pedaalin maahan (pohjanläpi) siitä seuras se että kartaani uppos piirun verran silmäkuoppaan ja keräs suolet , aivot ja rangan ympärilleen! kone jatko lahnatusta ja imas koko korin vauhtipyörän ympäri! tämä on TOSI tarina.

woe wittu! volgan kiekko puhkas ja mä latasin sen täyteen betonia! johan jysähti ku kiekko tuli anukseen satkun vauhis, vetarinpää edellä!murikkaki uppos puolmetrii takaraivoon ja kamerat tippu piuhojen varaan! woe wittu!

PERKELE ! Nyt on asia touhua ! Pientä vinkkiä jos ei Larvasta irtoo kone muuten. Niin sahoo keula helevettiin ja laita kettinki koneeseen. Nyt tarvii ISON Valametin ja vitosta kehiin. Niin eiköhän ala paska irrota. Joutuu muuten sitomaan larban puuhun jotta pysyy kiinni, (tuli ensin 20 metriä perässä).
Löpö on paras korvike bensalle. Seos suhde on VTT:n salaisuus ! terv. Reppii joutavoo Racing !

Tulin palvomaan suurta Morris Marina-jumalaa!! Antakaa minun luovuttaa tämä kaasari alttarille ja antakaa Morriksen hengen suojella omaa Mosseani, joka on vain mitätön ja kolhuinen paska tähän suureen jumalaan verrattuna. Morris olkoon kanssanne!

kannattaako saban kaasareihin kusta käyntiin lähdön parantamiseksi? mulla on saab 99 vasta tehty kone remontti (kansi hajos).

Kyllä on perkele asiameininki! Ollaan ite harrastettu vastaavanlaista rallia Mitsu Evo (miinus)5 Kuivaniemi Special Editionilla. Auton varhaisesta valmistusvuodesta johtuen aerodynamiikkaa piti hienosäätää metrisellä lekalla mutta testissä eturengas irtosi huippunopeudessa (70km/h) ja ojassahan sitä oltiin komiasti.. no eihän sitä ois voinu ku kuolla.

Pe"k&leen naapurinkollit eläkää ottako mun granadaa!!!tai teen teidän kissasta rukkaset!!! Nut sutii sano entinen Arvo ku massikalla päästi! vai mitä?

Perkeleen poliisit haittaavat rytö-autoilua torilla. veivät kortin ja auton... kortti oli onnenksi väärennetty ja aito tallella.!

Hienoa toimintaa,poijjaat! Tulee ihan omat nuoruuden harrastukset mieleen,jotka olivat samansuuntaisia:Ladan pakosarja toisinpäin ja pakoputki n.1,5 metrin mittaiseksi,ilman vaimennusta,tietty. Repsikka joutui käyttämään kuulosuojaimia... Myös koneen kestotesti järjestettiin,suurinpiirtein samoin tuloksin,kuin teillä. Se vaan ruoja paloi sitten kokonaan,aika perkeleen mustalla savulla! Pikku-corollaan istutettiin piristetty 1.6 carinan tekniikka,5-vaihteisella lootalla ja silestonen renkailla. Keskitalvella moottoritiellä pito oli huonohko ja yhteenotto Reittibussin kanssa päättyi bussin eduksi,kas kummaa. Mutta kyllä se kulkikin,kaiken maailman bemari-pellet katto huuli pyöreänä,kun corolla painoi reilut 2mk mittarissa ohi! Että semmosta meillä päin...

Sanon että : Onko itsetyydytys, masturbaatio, yhteiskuntamme suurin uhkakuva? Tämä kauhistuttava ilmiö on ollut havaittavissa nuorisomme keskuudessa yhä lisääntyvässä määrin, vaikuttaa siltä että nuorison moraalinen selkäranka on rapistumassa lopullisesti. Masturbaatiosta puhutaan nykyään aivan avoimesti, ihan kuin kyse olisi jostain harmittomasta pikkujutusta, sitä se ei todellakaan ole. Jumalakin on sanassaan tuominnut tämän epäluonnollisen, rappeuttavan ja iljettävän alkukantaisen toiminnan! Eikö nykyään enää mikään ole pyhää? Itsetyydytys tutkitusti lamauttaa aivotoimintaa ja lopulta johtaa väistämättä siihen, että ihmisellä ei enää pyöri päässä kuin saastaisia ja likaisia ajatuksia, jolloin aivoihin ei enää muuta mahdu. Pahimmassa tapauksessa tämä saattaa johtaa täydelliseen yhteiskunnasta eristäytymiseen ja syrjäytymiseen, työttömyyteen, alkoholismiin ja jopa kuolemaan. Mikä tällaiseen ylenpalttisen mässäilevään itsetyydytys-villitykseen voi johtaa? Nettiporno, eläimellisen riettaat pornoelokuvat, television katselu..? Ehkä, mutta epäilemättä suurin tekijä tässä on tässäkin foorumissa käsitelty jatkuva radion kuuntelu ja virikkeetön kaupunkilaiselämä. Näen tässä vain yhden ratkaisun tämän meitä kaikkia koskettavan ilmiön kitkemiseksi nuorison keskuudesta. Televisiovastaanottimet, tietokoneet, radiot ynnä muut saatanalliset kapistukset on tuhottava, kaupungit on kynnettävä pelloiksi ja palkattava lisää poliiseja ottamaan kiinni ja vangitsemaan nämä luonnonvastaista haureutta harrastavat nuoret!

Meidän Joonas veti 45 purkkia hernerokkaa naamariin ja tunki letkun perseestään ladan kaasariin. Sutii perkele vielä nelosellakin kun tarpeeksi pieree.

joo, se oli kerran vuonna -76 kun oltiin ripulimontun ajoissa ja meijän ratakireen mossen akku hajos perkele! mistäs nyt virtaa?? no kalevilla räjähti idea: kollikissa kiinni ja johdot anukseen ja suuhun ja tunketaan se laturinpaikalle perkele! kissa kiinni ja työntäen käyntiin ni johan sytytti: salmat löi pytyissä niin että kynttilät tuli pellinläpi ja lähti hornaan! sitte kipinät löi ekiä munille niin että kyrpä seiso 100 vuotta putkeen, jumalauta! kyllä näin on jämpti!
Kortteliralli on hauskaa Ihmettelen ihmisia jotka jankuttavat aina korttelirallista. Mikä muu voisi olla kivempaa kuin repiä vanhalla takaveto corollalla,sierralla tai vaikka 1200-mallisella Ladalla kesäöisin. Varsinkin jos olet juuri saanut ajokortin ja isukin BMW: n Käyttöösi mikäs on hienompaa kun ajaa liikennevaloihin Skoudeauton vierelle ja kun valot vihdoin vaihtuvat niin suditat renkaat savuten pois ``TODELLA nopeasti`` Tai jos sinulla on jo se ensimmäinen teini-DX niin tietysti maustat sen omilla varusteiilla kuten karvanopat,wunderit ja tietysti sinulla on laittomasti telalla tummennetut takalasit takalasin huippuritilä jonka olet ostanut kirpputorilta kymmenenmarkan lähtöhintaan vaikka tätä et välttämättä tarvisikaan sillä autossasihan on mattamustat takalasit koska luulet että autosin on todella seksikäs.Tietenkin olet myös ostanut ylileveät vanteet autoosi sillä vain sinä ja kaverisi ajavat vin tätä ruostunutta rotanpesää. Olet myös ostanut poppivehkeet Biltemasta sinulla on 12" subbarit takakontissa sekä aito SONYN kasittimankka jonka olet ostanut kaveriltasi vavistin on mielestäsi aivan turha. Silloin kun käyt tankkaamassa lahnasi otat aina halvinta bensaa ja enintään kolme litraa olet kerran jo koittanut ajaa tärpätillä mutta kaasari ei tykännyt tästä tempustasi niimpä jouduit pöllimään naapurin Arskalta samallaisen itsellesi. Olet myös kuullut että levikkeet olisivat "hianot" mutta sinulla ei ole varaa ostaa sellaisia kaupasta joten ajat lähimpään supermarkettiin ja ostat pakkelia ja kittiä sekä sikaliimaa ja teet sellaiset itse viimeistelyyn käytät karheinta hiekkapaperia ja osta pulloilisen spraymaalia sävy on tietysti sama kuin autosi korinväri.

Minäpä sanon sen että coltilla ei tee yhtään mitää minä olen polttanu oman coltin koska se saatanan paska oli leikannut kiinni ja se jolta mä ostin sen niin se ei sanonut että se on leikannut kiinni niin mähän menin haulikokon kaa sinne ja sanoin tänne rahat tai teen toisen perseen reijän sulle

Saatana mikä meno, mutta kuule ku olisitta ollu näkemäs ku 130 5-v Skeidalla verettihin täyttä (135kmh) hiatatiätä etiäppäin ja sitten naapurin Teppo-kissa koppeloottee ojasta tiälle ja rupiaa olemhan eres. Ei muuta kun 4silmään ja litoris lattiaan japäälle. Katti meni takatukarin välihin ja eiku pakkia niin sitte se jäi kiinni vetarihin ja koko kissi tomahti silpuksi. Ei muuta ku silippu putken päälle käristymähän ja ajeltiin hissuksehen naapurin airan taakse ja nostettihin kissin jämät niitten pallogrillihin ja kupu päälle, että silvuplee!!

Mitäs ku häkä-DX piiputtaa jo 10000:n kierroksissa vaikka koivuhalkoja on kuivattu uunissa 10 vuotta 300:ssa asteessa ja Orava-Turbo ei kyde pienillä kirroksilla kun kurre innostuu juokseen pyörässään vasta 5000:ssa, kun saa Lasolihuikkaa suoraan peräsuoleen. Ja entäs ku lukkoperä ei pidä vaikka Eki valo murikan sisään tonnin betonia ja kourallisen isoja munalukkoja.

Mun saabin takalaakerit huutaa ja etupellin alta tulee savua! Pitääkö mun ottaa peräpuikko vain niskalaukaus? Voin myös myydä saabin hintaan 6666.666 +alv. Mulla oli volvo mut se hais pahalle ja ruostu puhki. Syyläri lenti kuubaan ja koira muljahti omaan anukseensa. Ostakaa multa Keltane jopo!

kerran vuonna -76 kun säädettiin gigaturbo mougaria niin ukkonen löi akkuun ja bentsiini pumppu tuotti 10gigabaaria painetta niin suuttista tuleva suihku leikkas maapallon kahtia!!!

Se oli vuonna -46 kekkosen paavon aikaa kun tsernopiili oli vielä saimaan norppien säkkien välissä. Niin tuota mulla ois tämmöttisiä putinilta saatuja salkkupommien tilauskuponkeja nyt vain 19,90 kpl. vammaiset 19,89 , ryhmäalennus 3 penniä kappaleelta, ruotsalaiset 3 vartin pika jyystö jne... tilaa jormalta! George Bushin lincolnista lähti muuten aika vänkät alämölöt kun ohjattiin pakoputki takaisin imusarjaan ja toisinpäin käänteisessä järjestyksessä a+b+c=imusarjan välikalvon viimeinen jarrumies vessaharjan kera.

Mosse Tanan alle. Morris Tanan alle. Taunukset Tanan alle. Kaikki paskat Tanan alle, näin se homma etenee. Fiat, siinä on viat.

No perhana. Nyt päästään cherryn kaatoon.(kyse on autosta,Tai siis oli).Kaupanteko sujui taas kuin rasvattu, ei paljoa ruostetta(on muuten helvetin tärkeä pointti peltoautoilussa???) ja tietysti tuplaten WUNDERBAUMEJA kuin fso:ssa!! Kaupat tehtiin. Auto vaihdettiin pioneerin palaneisiin 6x9 kaiuttimiin, rikkinäiseen autokasettisoittimeen ja 100mk voimapaperia, ja eikun menox!Koska kyse oli etuvetopaskasta kuulu sillä tehdä myös james bond-käännöksiä. Tunnin james bondina olon jälkeen homma rupesi maistumaan takatukivarren ruosteelta, eli tukivarsi repesi lahjakkaasti irti rungosta!! 2 tunnin ajon jälkeen hajosi Laturi! nyt oli aika ottaa järki käteen ja vaihtaa cherry parempaan menopeliin.Saimme vaihdossa kokonaiset 2 askia malboroa joista toinen on edelleen maksamatta!! Perkele! Oli aika hakea takavetoinen C-raketti! hinta oli huikea 250mk. Raketista löytyi taas huikeasti enemmän kuin tehoa kuin cherrystä oli siis revityksen aika. Koitettaessa kumin polttoa kaavalla pakkipäälle helvetisti kaasua ja ykkönen silmään ja helvetisti kaasua sai postilaatikko kokea kadetin kovan perän!! Toisella yrityksellä kuului vaihdelaatikon suunnalta epämääräistä kolinaa!! Voimme vain todeta että laatikko muuttui 4+1:stä 4+0:ksi! ääni oli niin kova että kaverit kysyivät :ammuttiinko teillä lehmää? vaikka välimatkaa oli muutamia kilometrejä!! Koska kone oli vielä täydessä iskussa päätimme uhrata kokonaiset 50mkuuteen vaihdelaatikkoon!! Uusi laatikko oli paikalla ja oli aika testata märän pellon ajoominaisuudet! Ja Kyllä paska taas lensi!! Muutaman tunnin ajon jälkeen syttyi öljynpainevalo!! ei hätiä mitiä, jäteöljyä pannuun ja menox! Kone taisi olla liian ronkeli öljylle koska kohtapian 90% koneen tehoista lensi taivaan tuuliin eli oli pääteltävä että kadetin maallinen taival on pian ohi! eipä se siitä enää startannut , eipä ihme kun startti ei jaksanut pyörittää konetta, taisi leikata jotenkin!! Joten rälläkkä käteen ja auto kolmeen osaa ja lopuksi osat autojen hautausmaalle FSO.n viereen!

kerran vuonna -76 kun oltiin höyrylammen kiihdytys kisoissa varikolla niin eki ei ollu tyytyväinen saavutettuun 2 min 18 sek aikaan varttimaililla ja se päätti et käytetään VILPPIÄ! laitettiin onnenpyörä jakajan paikalle ja isonnetiin jikovin kurkut beton piikkarilla. vauhtipyörä sorvattiin jälkiuunileivästä ja kampi värkkäiltiin puuro-sulon anusrassista. tukkonen ilmanputsari vittuun ja harakanpesä tilalle. nokkaa paranneltiin höyryjuntalla ja pakoputki tuli koiranputkesta. imusarja pöllähti venäläisestä sukellusveneestä. ja eikun sulon nitrot tankkiin ja viivalle. vittu murikka holahti 1/1000 sekunnin päästä lähöstä anuksen kautta takaraivoon ja koppa löyty vuoden päästä mariaanien haudasta!

Pojat te saastutatte luontoa. Ruoho kärsii saasteista eikä kasva ja minä joudun työttömäksi. Sitten ei ole varaa maksaa vuokraa ja ruokaa joten tulen teille asumaan. Kai rasvamonttuun mahtuu asustelemaan? Syön vaseliinia ja juon jäteöljyä ja ulostan priimaa Mobil Rally Formula 5W-50 öljyä jota voitte kaataa marinan koneeseen.

Takas paskalaariin vaan eli runkkaa backkiä tai ihan mitäs lystäät.